Audiorama. Drömmen blev en vision blev en verklighet.

jobb

Varje dag tar den magiska lokalen på Skeppsholmen dramatiska steg framåt

Lokalen akustikanpassas och förbereds för den tekniska installationen. Det handlar om dämpning, basfällor, kanalisationer, ventilationer, akustikputs, mattor med öppen varp osv. Högtalarna och subbasarna är beställda och på väg, ljusinstallationen, med bla avancerat styrd LED-belysning, är projekterad.

collage

Det akustikanpassade golvet är på plats

väggarna kläs med läkt för montering av den slutliga akustikväggen. Samtidigt pågår planeringen av kommande produktioner, val av biljettförsäljningssystem, program för den kommande festivalen ”Sound of Music – discover and experience the independent music venues in Stockholm” tillsammans med BAS, EMS, FRIM, Fylkingen, KFUMs Kammarkör, Kroumata, Samtida Musik, SEKT, Stockholms Saxofonkvartett, Studio 53, URUK och KFUMs Kammarkör.

Audiorama var drömmen som blev en vision som nu blir verklighet. En svensk nationalscen för ljudkonst.

sos_poster_blogg

Här kommer det att spelas ljuddramatik för förskolebarn, arbetas med ljud och pedagogik för gymnasieelever, spelas dramatik, komik och tragik för vuxna, upplevas ljudspel och konstmusik. Här kommer ljuddramatiken att tas till nya nivåer.

Audiorama kommer att fylla ett tomrum mellan konst- och musikvärlden

Ett påstående från Svenska Dagbladets kulturkrönikör. Och jag kan inte annat än att hålla med. Att få vara med om att skapa, etablera och äga en del av en så unik teater som Audiorama är en otrolig upplevelse.

0 Svar to “Audiorama. Drömmen blev en vision blev en verklighet.”


  • Inga kommentarer

Lämna ett svar