Blir det kvarsittning för Värmdös kommunalpolitiker? Del 10!

I går hade politikerna i Värmdö inte det lätt. (Förmodligen kommer de inte att ha det idag heller.)

Nacka Posten innehöll en knippa artiklar som inte precis lovordade våra kära kommunpolitiker. De fick underbetyg av PriceWaterhouse-Coopers som konstaterar att Värmdö har alltför svaga och otydliga politiker. Så jag är inte ensam om min kritik.

Vi kunder också konstatera att byggnadsnämnden gått tvärs emot både skönhetsrådet och sina egna tjänstemän och gett grönt ljus till bygget av en smaklös 779 kvadratmeter stor villa, ritat som en 1700-tals pastisch (!), tio meter från stranden i en av kommunens vackraste strandområden.

Tidningen kunde också konstatera att kommunen tappar fler och fler av sina kompetenta medarbetare. Man kan fråga sig varför, eller också inte…

Vi kan väl nöja oss med det. Jag tror att det finns flera politiker i vår kära hemortskommun som kommer att sova dåligt i natt. Är ni sömnlösa länge kan ni ju gå upp, slå på datorn och konstatera att ytterligare tre politiker fått sina betyg av undertecknad.

Här kommer de:


En alldeles oerhört kompetent politiker skulle kunna komma upp i sammanlagt 25 poäng. Hittills ligger de högsta betygen på 18-20, vilket inte är dåligt. Men det finns en allt större skara som placerat sig runt 10 och under 10. Ska vi rekommendera dem en bra webbsida för jobb-byte?

Spännande fortsättning i morgon.

0 Svar to “Blir det kvarsittning för Värmdös kommunalpolitiker? Del 10!”


  • Inga kommentarer

Lämna ett svar