Nu får vi bekräftelsen. Audiorama finns.

expressen

För lite mer än ett år sedan formulerade jag för första gången frasen ”En svenska nationalscen för ljudkultur”. För ett halvår sedan skrev Håkan Nilsson på Svenska Dagbladets kultursida: ”Audiorama kommer att fylla ett tomrum mellan konst- och musikvärlden.”

Idag är vi recenserade på Expressens kultursida som om vi var en etablerad ”nationalscen”. Vi blir onämnda som ”lyssnartempel” i en annan recension. Vi har skapat en teater som redan innan vi öppnat upp är etablerad. Som redan innan den är färdigbyggd är respekterad och uppmärksammad.

Med det team vi har runt teatern, och med den finansiär vi har kan det bara lyckas. Och det tycker jag att veckans smygöppning av Audiorama under ”Sound of Stockholm” har visat. 4-5 radioinslag som sänts flera gånger i P1, P3 och Radio Stockholm. Artiklar och recensioner i SvD, Expressen och Nutida Musik samt ett antal bloggar. Och vi är vara halvvägs in i festivalen.

Dessutom har vi blivit accepterade och erkända av ett unikt kontaktnät av musiker, kompositörer och arrangörer — alla aktörer inom ”Sound of Stockholm”. En festival väl värd att uppleva. Gå in och se vårt program på www.soundofstockholm.se!

Det är sånt här jag lever för.

0 Svar to “Nu får vi bekräftelsen. Audiorama finns.”


  • Inga kommentarer

Lämna ett svar