Surt, sa räven. Jojo.

fox

Fredrik Sneibjerg, Folkpartiet, (lätt att snubbla på den stavningen :) ondgör sig över det jag idag skriver på min blogg:

”LG Nilsson ondgör sig om i princip allt som koalitionen gör fast vi inte har gjort något. MP och Yvonne Blombäck får stå i skottgluggen för hans missbelåtenhet. Hans anklagelser om ”köpta politiker” är bara tråkigt att läsa. För egen del önskar jag att LG Nilsson lär sig att stava mitt namn rätt. Om han nu skall citera det jag skriver på sin blogg tycker jag att han först skall länka till min blogg och sedan lära sig att stava rätt. Om han inte ens bemödar sig att kontrollera mitt namn så kanske man kan undra över hur trovärdigt resten av hans påståenden är?”

Jag tycker att Fredriks ondgöranden är typiskt för den gamla koalitionen, och tycker att det är synd om det blir det även för den nya ”kollisionen”

Jag tror inte att det bara är jag som kommer att låta Yvonne Blombäck (MP) få stå i skottgluggen för en pyrande missbelåtenhet. För kort tid sedan ansåg hon att hennes nu, nya kompisar stod för ett svagt ledarskap med en felaktig inriktning. Inte undra på att man blir fundersam. Fredrik ondgör sig också över begreppet ”köpta politiker”.

Handen på hjärtat Fredrik:

Miljöpartiet sätter sig väl inte i ert knä pga av er ”politiska begåvning och övertygande ledarskap”. Utan att få någonting i utbyte? Som en grön kil, som ekobacken?

Men mest ondgör han sig över att jag inte lyckats stava hans namn rätt. Heder åt sådana politiker!

Jag beklagar, och har nu lärt mig hans namns rätta stavning. Och för säkerhets skull länkar jag här till hans blogg så att alla kan kontrollera att jag stavat namnet Sneibjerg rätt.

Till sist bara en bekräftelse:

Fredrik (FP) inleder med ”….LG Nilsson ondgör sig om i princip allt som koalitionen gör fast vi inte har gjort något.”

Rätt så, att jag ondgör mig beror mycket på att jag inte tycker att de representanter i den nya kollisionen, som också satt i den gamla alliansen, inte har lyckats uträtta speciellt mycket utom förvirring under senaste valperioden.

Sitter du som politiker, inte vald av mig, men däremot finansierad av mina och andra kommuninnevånares skattepengar får du nog vara lite mer hårdhudad Fredrik Sneibjerg.

Värt att läsa är vad Stefan Mårtensson kommenterar på sin blogg om det som kan hända — med en analys av en möjlig framtid. Inte minst reflektionen att VärmdöCentern nu kan med det som händer paradoxalt nog få en chans att gå från att vara ett litet parti till att blir ett stort.

0 Svar to “Surt, sa räven. Jojo.”


  • Inga kommentarer

Lämna ett svar