Varje dag. Nya dramatiska steg framåt mot verkligheten.

audiorama_poster2010Sblogg

Lokalen akustikanpassas och förbereds för den unika tekniska installationen

Det handlar om dämpning, basfällor, kanalisationer, ventilationer, akustikputs, mattor med öppen varp osv. Högtalarna och subbasarna är beställda och på väg, ljusinstallationen, med bl.a avancerat styrd LED-belysning, är projekterad.

Det akustikanpassade golvet är på plats, väggarna kläs med läkt för montering av den slutliga akustikväggen. Samtidigt pågår planeringen av kommande produktioner, val av biljettförsäljningssystem, program för den kommande festivalen ”Sound of Music – discover and experience the independent music venues in Stockholm” tillsammans med BAS, EMS, FRIM, Fylkingen, KFUMs Kammarkör, Kroumata, Samtida Musik, SEKT, Stockholms Saxofonkvartett, Studio 53, URUK och KFUMs Kammarkör.

sos_poster_blogg

Vad ska Audiorama bjuda på under festivalen?

Naturligtvis många nya tonsättare inom konstmusiken. Kanske en del uruppförande? Men också en experimentell ljudverkstad för barn.

Sveriges huvudstad behöver en festival för den nya musiken. Kom och lyssna på ljudet av Stockholms fria musikliv. Från olika scener, små som större, från Bandhagen till Skeppsholmen.

Audiorama var drömmen som blev en vision som nu blir verklighet

En svensk nationalscen för ljudkonst växer fram. Vi gjorde drömmen till en vision. Nu blir visionen verklighet.

Vilka roliga dagar jag har…

0 Svar to “Varje dag. Nya dramatiska steg framåt mot verkligheten.”


  • Inga kommentarer

Lämna ett svar