SKIPPA NILE CITY, SATURDAY NIGHT LIVE, OCH PARLAMENTET – SE VÄRMDÖS KOMMUNFULLMÄKTIGE LIVE!

Skärmavbild 2015-02-19 kl. 00.23.27

Här finns det utrymme för tappade hakor, skratt, parodier och satir. (Fast det är i själva verket blodigt allvar och våra skattekronor det handlar om).

Investera åtminstone en timma med att följa arbetet i Kommunfullmäktige, och se hur våra ”politiker” som du investerat i genom att rösta på dem – uppfyller dina förväntningar.

Här saknas all ansvar. Här duckas det, här svävar replikerna, här utebli svaren, här svamlas det, här undviker man kärnfrågorna. Några få politiker ställer motiverade frågor, men får de tydliga svar. Nej. Idag har vi en hialös allians där Folkpartiet och Centerpartiet står för bottennappen.

Tänk om moderaterna och socialdemokraterna kunde hålla sams och slå undan fötterna för F och C? När man ser debatten, är det lätt att skratta uppgivet, men det handlar om vår och våra barns framtid.

Det är vi som betalar de här jubelidioterna för vad de gör. Eller rättare sagt för vad de inte gör.

Kunskapsnivån är generellt oändligt mycket större bland oss alla, jämfört med när nuvarande statsskick utformades för ett sekel sedan med partier som då var en utveckling från folkrörelser.

Politiker har inte större kunskaper än allmänheten. Snarst mindre, dessutom är de gravt mycket fegare. Kolla: http://www.varmdo.se/…/sekommunfullmaktigepawebben.5.32ed96…

0 Svar to “SKIPPA NILE CITY, SATURDAY NIGHT LIVE, OCH PARLAMENTET – SE VÄRMDÖS KOMMUNFULLMÄKTIGE LIVE!”


  • Inga kommentarer

Lämna ett svar