i emotions universum


Ni har kommit rätt. Emotion är en verksamhet (bifirma) inom det juridiska bolaget Oxön Publishing House AB. Emotion har sedan 1999 arbetat med att skapa mötesplatser i form av utställningar, museum, stadsutveckling, parker och naturreservat. Enkelt uttryckt: Emotion är mitt universum, men fakturorna kommer från Oxön Publishing House AB ;-).

Är det inte uppdrag och arvodiserade projekt, så ägnar jag tiden åt egna initiativ som kan handla om allt från att skriva böcker eller att aktivt vara en del av samhällsdialogerna. Min roll är att vara berättare, och för att uppfylla den rollen så krävs det nyfikenhet, att ta del av fakta och erfarenheter. Att kunna lyssna in, samla, värdera, sortera och kommunicera. Det gör att mina uppdrag blir en brokig samling. Och livet helt fantastiskt. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *